از آنجا که نان باگت از آرد بیخته شده (بدون سبوس) پخته می‌شود، سفید و خوش‌طعم است. از باگت‌های کوتاه‌تر برای تهیه انواع ساندویچ استفاده می‌کنند. همچنین می‌توان این نان را برش زده و همراه با پنیر یا مواد دیگر مصرف نمود. نوعی صبحانه سنتی در کشور فرانسه، از نان‌های باگت برش زده تهیه می‌شود که روی نان را با مربا پوشانده‌اند و در کاسه محتوی قهوه یا شکلات داغ قرار می‌دهند تا قبل مصرف کاملاً نرم شود

 

 

ور‌آمدن خمیر نان

برای ور‌آمدن بیشتر خمیرها، از خمیر‌ترش استفاده می‌شود.

 


خنده تهیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

VOIP vps-poster2 جنس خوب اینجاست کافی نت رسا Beautifulmind_0 حداکثر کردن امنیت سایت آسا تهویه هر چی که بخوای تخفیف ویژه فقط برای امروز