از آنجا که نان باگت از آرد بیخته شده (بدون سبوس) پخته می‌شود، سفید و خوش‌طعم است. از باگت‌های کوتاه‌تر برای تهیه انواع ساندویچ استفاده می‌کنند. همچنین می‌توان این نان را برش زده و همراه با پنیر یا مواد دیگر مصرف نمود. نوعی صبحانه سنتی در کشور فرانسه، از نان‌های باگت برش زده تهیه می‌شود که روی نان را با مربا پوشانده‌اند و در کاسه محتوی قهوه یا شکلات داغ قرار می‌دهند تا قبل مصرف کاملاً نرم شود

 

 

ور‌آمدن خمیر نان

برای ور‌آمدن بیشتر خمیرها، از خمیر‌ترش استفاده می‌شود.

 

 


خنده تهیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

❀تا طلوع فجر منتظر خواهم ماند...❀ °l||l°Destroyer Team°l||l° سئو حرفه ای فروشگا های اینترنتی نشریه پیک دانش raha آهنگ جدید اخبار پیام نور دانلود رایگان کامل ترین سوالات اصلی آزمون آیین نامه رانندگی خرید کفش کتونی نیم بوت ساق دار کالج خز زنانه دخترانه بچه گانه مردانه 2021